Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 59 гостей.

Карта сайту

Вітання директора Департаменту освіти Ольги Іванівни Деменко зі святом останнього дзвоника

Теги: Загальні

 Дорогі школярі, педагоги, батьки!

 

   Від щирого серця вітаю вас зі святом останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року. Вірю, що кожен використав цей навчальний рік з користю – для особистого розвитку, здобуття нових знань і нового досвіду.
   Зворушливі почуття переповнюють сьогодні наймолодших школярів: подолано першу сходинку на шляху пізнання Країни Знань. Хай літні канікули будуть сповнені нових яскравих вражень, сподівань, цікавих знайомств та подорожей.
   Для випускників останній дзвоник – це початок дороги в доросле життя, де вам доведеться самостійно приймати відповідальні рішення. Попереду – нові вершини та досягнення. Вірте у свої сили, прагніть більшого і досягайте поставленої мети! 
Хочу подякувати всім педагогам Харкова за професіоналізм та віддану працю. Ви не тільки озброювали учнів знаннями, а й формували духовно, фізично, прищеплюючи життєві принципи та ідеали. Ви є тими, хто творить майбутнє Харкова та України!
   По-особливому урочистий та хвилюючий цей день для батьків. Хочу подякувати вам за виховання дітей та побажати оптимізму й віри у їхнє щасливе майбутнє.
Впевненості нам усім у завтрашньому дні, добра, благополуччя, здоров’я та миру!
 
   З повагою, 
   Директор Департаменту освіти                 О.І. Деменко

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark