Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 11 гостей.

Карта сайту

Школярі-експериментатори стали учасниками десятиденного проекту «STEMCamp School»

Теги: Загальні

    Майже 100 харківських школярів стали учасниками проекту «STEMCamp School» на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». Слухачі протягом 10 днів відвідували лекції, тренінги, семінари, лабораторні практикуми від вчених закладів вищої освіти, брали участь у квестах.  

   Майстер-класи для слухачів школи провів провідний шкільний фізик-експериментатор Крістофер Чіаверіна (США). Напрямками для вивчення школярів стали енергетика, екологія, фізика, хімія та інженерне проектування. За результатами навчання учасники представили 23 командні проекти на фестивалі «Hands on Science». 
   Поліна Берест (учениця 8 класу школи № 126) обрала напрям «хімія» та працювала над проектом «Барвники + Мило». Вона зазначила, що їй подобаються хімія та фізика, до проекту залучилася, щоб отримати більше практичних знань.
   Володимир Куренков (учень 8 класу школи № 131) і Михайло Петренко (учень 10 класу школи № 10) працювали в одній команді над проектом «Кольоровий дим», який може використовуватися військовими. Організатори повідомили, що за результатами фінального анкетування студентів STEMCamp School — 90 % учасників стали вважати інженерні науки важливими для вивчення, а 60 % готові їх вибрати основою для своєї майбутньої професії.
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark