Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 47 гостей.

Карта сайту

Геннадій Адольфович Кернес нагородив переможців конкурсу студентських проектів «Харків – місто молодіжних ініціатив»

Теги: Загальні

 22 червня 2018 року відбулась зустріч Харківського міського голови Г.А. Кернеса з переможцями ІІІ Міського конкурсу студентських проектів «Харків – місто молодіжних ініціатив», під час якої були нагороджені автори 50 кращих проектів.

 Студенти, які посіли I місця в номінаціях, нагороджені Подяками Харківського міського голови і грошовими преміями в розмірі 20 тисяч, ІІ і Ш місця – сертифікатами, що засвідчують перемогу в конкурсі та дають право на отримання грошової премії в розмірі 15 тисяч і 10 тисяч відповідно.

   «Харків - місто молоді і студентів, і тому такі проекти дуже важливі для нас. Звичайно, не все можна охопити, але ті ініціативи і проблеми, які представлені в ваших роботах, дають стрімкий поштовх для реалізації цікавих ідей в місті. Я хочу побажати вам, щоб ви не зупинялися на досягнутому, щоб ваш талант розвивався і вас оточували друзі. Щастя, здоров'я і всіх благ!» - сказав Г.А. Кернес, виступаючи перед студентами.
   На завершення церемонії Харківський міський голова повідомив, що наступного року призовий фонд конкурсу студентських проектів знову зросте - грошові премії збільшаться на 5 тис. грн за кожне призове місце.
 
Довідка: Цьогоріч у конкурсі взяли участь 1240 студентів усіх закладів вищої освіти міста в 4-х номінаціях: «Харків – територія успішної кар'єри», «Розумному місту – креативна молодь», «Рідному Харкову – сталий розвиток», «Харків – місто відкрите, творче, толерантне».  У ІІ турі в формі презентації-захисту представлено 92 проекту. За результатами 2-х турів у 4-х номінаціях конкурсу експертними радами були визначені 50 проектів-переможців, авторами яких є 91 студент 19 закладів вищої освіти міста Харкова.

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark