Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 35 гостей.

Карта сайту

Випускні вечори в школах Харькова

Теги: Загальні

 23 та 24 червня в школах міста Харкова проведено випускні вечори. Атестати про повну середню освіти цього року отримали понад 6,5 випускників.

  Особливі досягнення 346 одинадцятикласників відзначено медалями: 223 – золотими та 123 – срібними.
   У заходах взяли участь депутати Харківської міської ради, голови адміністрацій районів, випускники минулих років. Випускників та їхніх батьків семи шкіл особисто привітали Харківський міський голова Кернес Г.А. та перший заступник міського голови Терехов І.О.  
   Міський голова вручив випускникам трьох гімназій (6, 39 та 152) медалі, свідоцтва про закінчення школи, а батькам ‒ листи подяки та привітав кращих математиків і фізиків міста ‒ випускників Харківського фізико-математичного ліцею № 27, котрий став лідером в Україні за кількістю двохсотбальників (12 ліцеїстам вдалося отримати 15 сертифікатів на рівні 200 балів за результатами складання зовнішнього незалежного оцінювання). 
   Усім випускникам Харкова міський голова побажав сміливо йти по дорозі життя, залишатися креативними, талановитими та цілеспрямованими. Батькам, які змогли зробити все, щоб їхні діти стали освіченими людьми з перспективами в майбутньому, Геннадій Адольфович Кернес побажав завжди пишатися своїми розумними та красивими дітьми. Також він подякував учителям, які зуміли розкрити талант, здібності молодих людей і дали їм можливість отримати знання.
   Перший заступник Харківського міського голови привітав випускників трьох харківських гімназій: 46 ім. М. В. Ломоносова, 55 та 144. Ігор Олександрович Терехов побажав випускникам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, щоб були успішними в житті та жили в нашому прекрасному та мирному місті Харкові.
   Підсумки зовнішнього незалежного оцінювання ще раз підтвердили високий рівень підготовки харківських школярів. 31 випускник з 10 навчальних закладів отримав максимально можливий результат – 200 балів. При цьому четверо з них змогли продемонструвати абсолютні знання відразу з двох предметів.
   Унікальний результат показали учні фізико-математичного ліцею №27. На рахунку 12 ліцеїстів – 15 сертифікатів на рівні 200 балів. Троє з них отримали найвищий бал і з фізики, і з математики. Досягти такого результату не вдалося більше жодному навчальному закладу в Україні.
   Також до трійки лідерів увійшли Академічна гімназія № 45 та гімназія  № 47, на рахунку яких 5 та 3 сертифікати з максимальним балом відповідно.
   Привітали випускників та їх батьків в урочистій обстановці Харківський міський голова Кернес Г.А. та перший заступник міського голови Терехов І.О.
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark