Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 5 гостей.

Карта сайту

В Україні створили платформу для вчителів англійської мови

Теги: Загальні

 Для вчителів англійської мови, які навчатимуть першачків з вересня, відкрито спеціальну онлайн-платформу для підвищення кваліфікації.

   Навчання на платформі стане частиною комбінованого стаціонарно-дистанційного курсу, що є обов'язковим для проходження вчителями початкових класів. На платформі розміщено два великих блоки: інформаційний (призначений для ознайомлення з опціями платформи) та навчальний (призначений безпосередньо для проходження онлайн-навчання).
   Розробники курсу зазначають, що слухачі зможуть дізнатись, як підвищити мотивацію дітей до навчання, правильно вказувати на помилки та максимально розкрити лінгвістичні здібності.
   Перша частина навчальної програми ‒ очні тренінги вже успішно пройшли в усіх областях України, а дистанційний курс буде відкритим до 1 січня 2019 року. Він є безкоштовним, тож скористатися його ресурсами можуть не тільки педагоги.
   Також в межах платформи створено окрему закриту сторінку для методистів, де вони зможуть перевірити автентичність документа, виданого вчителю після завершення навчання.
   Розробники платформи також передбачили окремий розділ для батьків школярів, у якому розміщені посилання на корисні навчальні матеріали. Вони мають зробити вивчення англійської мови цікавим для дитини, а також подадуть багато ідей для навчання у формі гри.
   Питання щодо використання платформи можна поставити через форму зворотного зв'язку або електронну пошту support@nus-english.com.ua
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark