Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 49 гостей.

Карта сайту

Вітаємо команду 161 ліцею «Імпульс» із перемогою на 31-му Міжнародному турнірі юних фізиків!

Теги: Загальні

Команда учнів Харківського ліцею № 161 «Імпульс» виборола срібні медалі на 31-му Міжнародному турнірі юних фізиків у Пекіні. У півфінальному поєдинку команда ліцею боролася з однолітками з Швейцарії та Польщі. Вони покращили свій результат позаминулого року, коли посіли 10 місце серед 29 команд. 

   У складі збірної – Світлана Гринченко (капітан), ІлляХорошко, Володимир Мащиць, Григорій Овчаренко.
   Команду підготували Ольга Зайцева і Захар Майзеліс. Дякуємо тренерам за якіснупідготовку школярів до престижного турніру.
   Вітаємо команду учнів 161 ліцею та їх наставників із перемогою! Бажаємо подальших звершень і
висот!
 
   Довідка. Міжнародний турнір юних фізиків (International Young Physicists 'Tournament - IYPT) проходить щорічно, починаючи з 1988 року, у різних країнах світу. У ньому беруть участь школярі старших класів, змагаючись у вмінні вирішувати складні дослідницькі проблеми і відстоювати рішення в наукових дискусіях. Турнір у Пекіні проводиться за стандартами міжнародного турніру: команди вирішують дослідницькі завдання, виступаючи по черзі в ролі доповідача, опонента та рецензента. Для вирішення завдання учасники турніру проходять шлях від вивчення літератури та постановки дослідів до створення розрахункових моделей і порівняння їх результатів із експериментальними вимірами.

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark