Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 7 гостей.

Карта сайту

Відкриття закладу дошкільної освіти № 126 Московського району

Теги: Загальні

 10 жовтня Харківський міський голова Г.А. Кернес відкрив  у Московському районі дитячий садок № 126 «Веселка», котрий будуть відвідувати 50 дітей дошкільного віку та 23 – ясельного. 

   «Цей садочок, як і багато інших у Харкові, побудований давно, останні роки був порожній. Сьогодні ми повертаємо його господарям – дітям і педагогам. Розвиток маленької людини залежить від того, що її оточує. При відкритті садків і груп враховуються високі стандарти безпеки та естетики: світлі та просторі приміщення, хороші меблі та техніка, правильно організовані ігрові зони та безпечні місця для прогулянок. Малюки проводитимуть тут більшу частину життя», – сказав Геннадій Кернес на зустрічі з жителями району перед відкриттям.
   За рахунок коштів міського бюджету повністю відремонтовано приміщення дитсадка; побудовано новий харчоблок та медпункт; групи, спальні, навчальні та технічні приміщення обладнані новими меблями, іграшками та інвентарем. На майданчиках для прогулянок і занять спортом встановлено тренажери та ігрові форми. Протягом року кількість місць у дитячому садку буде збільшено.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark