Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 28 гостей.

Карта сайту

Діти Харкова – за мир!

Теги: Загальні

30 жовтня 2018 року на базі Харківської загальноосвітньої школи № 28 відбулося відкрите засідання Клубу юних миротворців Харківської міської організації учнівського самоврядування.

   У ході  зустрічі представлено роботу юних миротворців закладів
освіти м. Харкова, яка на сучасному етапі проходить під девізом «Діти Харкова – за мир!», презентовано проект "Дзвоник миру" лідерів дитячо-юнацької організації  "Росток" Новобаварського району, проведено інструктивно-методичну нараду помічників координаторів Всеукраїнських проектів "Школа Миру" та "Юні миротворці".
   Учасники зустрічі відвідали Музей миротворчого руху школярів м. Харкова, який працює на базі школи № 28. Представники громадської органзації «Миротворців ООН, учасників міжнародних операцій і інвалідів війни» передали до Музею аутентичні експонати – прапор Організації Об'єднаних націй, буклети та журнали міжнародних миротворчих організацій, у яких висвітлено діяльність юних миротворців міста, елементи форми одягу представників Міжнародної асоціації миротворців ООН "Солдати миру", копію статуї, що знаходиться у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку.
   Школярі, які представляли усі райони міста,  подарували музею власноруч виготовлені сувеніри – дзвоники та іграшки миру, представили творчі роботи дітей, які увійшли до збірників «(Не) дитячий погляд на війну» та «Мрії про Україну». 
   Юні екскурсоводи познайомили гостей з експозиціями музею «Україна, як миротворча держава на міжнародній арені», «Герої поряд з нами», «Юні миротворці – творці миру та добра», представили нову концепцію розвитку музею, як загальноміського проекту.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark