Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 44 гостя.

Карта сайту

Конкурсне випробування «Практична робота» міського конкурсу «Учитель року – 2019»

Теги: Загальні

 22 та 23 листопада на базі Науково-методичного педагогічного центру проведено конкурсне випробування «Практична робота» серед конкурсантів номінацій «Основи здоров’я», «Французька мова» та «Учитель інклюзивного класу».

 За умовами конкурсного змагання учителі мали розробити план-конспект уроку за темами, визначеними шляхом жеребкування, та практично застосувати інноваційні методи, форми та технології навчання під час проведення фрагмента уроку з учнями закладів освіти міста. 

 Учасники номінації «Основи здоров’я» під час роботи з учнями Харківського ліцею № 107 продемонстрували можливості використання інтерактивних методів навчання при вивченні тем, безпосередньо пов’язаних зі зміцненням та збереженням здоров’я. 

 Конкурсанти номінації «Французька мова» проводили урок у формі засідання дискусійного клубу та організовували спілкування учнів Харківської гімназії № 116 за темами, що розкривали роль французької мови у світі.

 Учасники номінації «Учитель інклюзивного класу» презентували членам журі адаптовані навчальні завдання та засоби організації освітнього процесу в класах з інклюзивним навчанням.


 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark