Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 54 гостя.

Карта сайту

Встановлено вартість харчування у закладах освіти міста на 2019 рік

Теги: Загальні

 Відповідно до  рішення виконавчого комітету Харківської міської ради  з 1 січня 2019 року буде підвищено вартість харчування  дітей у школах та дитячих садках міста комунальної форми власності.

   Вартість харчування у закладах дошкільної освіти збільшиться на 2 грн і складатиме від 20,00 грн до 26,00 грн в залежності від віку дитини, режиму її перебування у закладі дошкільної освіти. 
   За рахунок бюджетних коштів, як і в минулому році, здійснюватиметься оплата 40% вартості харчування дитини на день, 60% становитиме батьківська плата.
Понад 5 тис. вихованців в дитячих садах комунальної форми власності мають пільги на харчування.
  У школах щодня близько 52 тисяч учнів початкової школи будуть отримувати сніданок, вартість якого складатиме 11,00 грн; більше  трьох тисяч учнів пільгового контингенту будуть забезпечені обідом на суму 14,00 грн. Першокласники як і раніше безкоштовно отримуватимуть молоко.
   Всі ці витрати покриваються повністю за рахунок міського бюджету.
   За ініціативи Харківського міського голови Г.А. Кернеса, відповідно до рішення сесії міської ради від плати за харчування у школах та дитячих садках звільнено дітей учасників антитерористичної операції.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark