Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 6 гостей.

Карта сайту

Семінар «Вектори змін методичної роботи щодо підвищення професійного рівня педагогів у роботі з обдарованими учнями в контексті реформування освіти в Україні»

Теги: Загальні

 20 лютого 2019 року на базі Науково-методичного педагогічного центру проведено семінар для методистів, які координують роботу з обдарованими учнями, та заступників директорів закладів освіти нового типу «Вектори змін методичної роботи щодо підвищення професійного рівня педагогів у роботі з обдарованими учнями в контексті реформування освіти в Україні».

   Учасники семінару проаналізували концептуальні підходи до організації роботи з обдарованими учнями в умовах Нової української школи, розглянули сучасні методи професійного розвитку вчителів та особливості організації методичного супроводу педагогічних працівників. Слухачі ознайомились з технологією супервізії як інноваційним інструментом у роботі з педагогічними кадрами та визначили перспективи використання технології в методичній роботі. Практичний блок семінару був представлений майстер-класом «Професійний розвиток та профілактика емоційного вигорання педагогічних працівників засобами супервізії».
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark