Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 5 гостей.

Карта сайту

Фінальні змагання міської військово-спортивної гри «Патріот» серед допризовної молоді

Теги: Загальні

 18 та 19 травня 2019 року відбудуться фінальні змагання військово-спортивної гри «Патріот», організаторами якої виступають Департамент освіти Харківської міської ради та Всеукраїнська федерація військово-спортивних багатоборств.

   Метою гри є перевірка теоретичної, практичної, фізичної і психологічної підготовки учнівської молоді до захисту Вітчизни і проходження військової служби у Збройних Силах України чи інших військових формуваннях України, а також удосконалення життєво необхідних знань, умінь і навичок, високої патріотичної свідомості допризовної молоді.
   Урочисте відкриття військово-спортивної гри «Патріот» відбудеться 18.05.2019 о 9.00 на стадіоні Харківського національного університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба (вул. Динамівська, 3А), після чого на стадіоні «Зірка» відбудуться змагання з показових виступів, стрільби, стройової та теоретичної підготовки. Наступного дня на базі польового майданчику мікрорайону Залютино учасники продемонструють виконання нормативів з тактичної підготовки  та навички подолання перешкод в ході тактико-спеціальної гри.
   За підсумками двох днів змагань 19 травня о 15.00 відбудеться нагородження переможців та призерів військово-спортивної гри «Патріот».
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark