Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 11 гостей.

Карта сайту

Свято Першого дзвоника в школах Харкова

Теги: Загальні

    У харківських школах проведено святкові урочистості, присвячені початку нового навчального року. Під час святкових заходів для вчителів, школярів та батьків було зачитано вітання Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

   Шкільний дзвінок у харківських школах покликав за парти понад 131 тисячу дітей, 14 тисяч з яких − першокласники. У школах обладнано 17 сучасних кабінетів і реконструйовано 22 стадіони. Кабінети для учнів початкової школи обладнано за стандартами «Нової української школи»: встановлено нові меблі, придбано ноутбуки або мультимедійні проектори, ламінатори, ксерокси та інше обладнання, закуплено дидактичні матеріали.

   Міський голова особисто привітав учнів, педагогів та батьків гімназії № 47 та спеціалізованої школи № 62.

Гімназія № 47 цьогоріч відзначає 50 років з дня заснування. Навчальний заклад увійшов до рейтингу «100 кращих шкіл України» за версією журналу «Фокус». За кошти міського бюджету в гімназії реконструювали спортивний стадіон, закупили обладнання та меблі для сучасного кабінету біології.  Геннадій Кернес привітав школярів з початком нового навчального року та передав сертифікат на придбання інтерактивної панелі.

«Дорогі діти, ви - гордість нашого міста. Я бажаю вам вдало виступити на конкурсах і олімпіадах, дізнатися багато нового в навчальному році та добре підготуватися до ЗНО…Успіхів вам, дорогі діти. Пишайтеся своєю школою, батьками і вчителями», − сказав міський голова.

У школі № 62 в селищі П'ятихатки святкова лінійка пройшла на новому стадіоні, де побудували футбольне поле зі штучним покриттям, баскетбольний майданчик, встановили турніки, тренажери, тенісні столи. Крім того, в навчальному закладі замінили частину вікон і виконали капітальний ремонт кухні в їдальні. «У Харкові працює програма з відродження шкільних стадіонів. Вашу школу називають танцювальною, а тепер я хотів би, щоб вона стала самою спортивною. Щоб тут панував дух цілеспрямованості, щоб був гарний настрій, щоб заняття давалися легко, діти приносили додому хороші оцінки і батьки могли пишатися ними. …Спасибі вам за свято. Щастя, мирного неба і посмішок», − сказав Геннадій Адольфович.

   Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов привітав школярів та вчителів закладів освіти №№ 35, 115 та 127. «Дорогі діти! Шановні вчителі та батьки! Починається новий навчальний рік. Батьки постаралися зробити все, щоб діти оздоровилися і з новими силами приступили до занять. Нехай цей рік буде успішним і цікавим». У кожній з цих шкіл відкрили нові стадіони, на яких діти зможуть грати у футбол, волейбол, баскетбол, займатися на сучасних тренажерах і навчатися різним видам спорту. У цих закладах виконали інші ремонтні роботи, замінено на металопластикові вікна, встановлено камери відеоспостереження, придбано нові парти і техніку у перших класах, обладнано комп'ютерні кабінети тощо.

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark