Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 28 гостей.

Карта сайту

Відкриття нового дошкільного навчального закладу № 352 у Слобідському районі

Теги: Загальні

 10 жовтня 2019 року відбулось урочисте відкриття відновленого дошкільного навчального закладу № 352.

   Зі святом дошкільнят і їх батьків привітав Харківський міський голова Кернес Г.А.: «Сьогодні у нас радісна новина для всіх жителів мікрорайону: ми знову відкриваємо дитсадок, з ясельними і дошкільними групами! Тут зроблений гарний ремонт, працюють хороші вихователі. Дякую за все, що було зроблено, і колективу дитсадка, і батькам, які допомагали в його відновленні. Те, що оточує дітей, - головне на цьому етапі їхнього життя. Тому ми даємо їм можливість задовольнити інтерес до навколишнього світу і розвинути свої таланти».
   З нагоди свята міський голова вручив завідувачці дитсадком сертифікати на придбання комп'ютера, багатофункціонального пристрою (принтер/ксерокс/сканер) і музичного центру. 
   Як повідомила директор Департаменту освіти Ольга Деменко, у цьому мікрорайоні була велика потреба в дитячому садку, і місцеві жителі дуже чекали його відкриття.
   «Ми відкриваємо чотири групи, і всі вони вже заповнені. З 15 жовтня сюди прийдуть майже сто дітей. Зараз ремонтуємо ще дві групи, і з нового року ще 40 дітей отримають можливість відвідувати дитсадок. Тут обладнані актова зала, медичний блок, харчоблок, пральня, встановлені прес для прасування білизни, нові меблі, закуплено посуд, іграшки. Зроблено все, щоб дитсадок був суперсучасним. Найголовніше - зняти соціальну напруженість, і сьогодні ми її зняли. Решту груп теж будемо поступово відкривати», - зазначила Ольга Деменко.
   Після відкриття навчального закладу батьки разом із дітьми відвідали нові групи.
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark