Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 23 гостя.

Карта сайту

Свято святого Миколая для вихованців дитячого будинку «Родина»

Теги: Загальні

 19 грудня 2018 року в дитячому будинку «Родина» під патронатом Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса проведено святкову програму з нагоди Дня святого Миколая.

   Вихованців зі святом привітали перший заступник Харківського міського голови Ігор Олександрович Терехов, директор Департаменту освіти Ольга Іванівна Деменко, депутати Харківської міської ради, представники місцевих органів самоврядування, підприємств та громадських організацій. 
   Ігор Олександрович Терехов виступив з вітальним словом та передав 58 вихованцям дитячого будинку привітання від Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса й солодкі подарунки. 
   Перший віце-мер зазначив, що вітати вихованців цього закладу для команди міської ради стало вже доброю традицією, яка приносить радість не тільки дітям, а й дорослим. «Як подарунок ми підготували для більш старших вихованців дитячого будинку поїздку в Італію на зимові канікули. В ході подорожі діти зможуть познайомитися з різними містами цієї країни, отримають масу приємних вражень, і я впевнений - вони повернуться з хорошим настроєм і новими ідеями для того, щоб втілювати їх у життя в нашому рідному Харкові», - підкреслив Ігор Терехов. Поїздки в Італію за підтримки міської ради здійснюються для вихованців дитячого будинку з 2012 року.
   Вихованці дитячого будинку презентували гостям святково-розважальну програму «Чарівний гість Зими» та сувеніри, зроблені власноруч. 
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark