Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 12 гостей.

Карта сайту

3 лютого розпочато реєстрацію для участі в ЗНО-2020

Теги: Загальні

 3 лютого розпочато реєстрацію для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2020 року.

   У 2020 році реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме до 24 березня. Комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти надсилають до 17 березня 2020 року.
   Для реєстрації учасникам необхідно за допомогою сервісу на веб-сайті Українського ЦОЯО «Зареєструватися» (рубрика «ЗНО/ДПА») сформувати та роздрукувати реєстраційну картку, що є одним з обов’язкових документів для здійснення реєстрації.
   Після створення реєстраційної картки майбутній учасник ЗНО має сформувати комплект реєстраційних документів. Випускники шкіл, студенти професійно-технічних закладів і коледжів, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти, подають комплект документів до закладу освіти, у якому навчаються, а решта осіб надсилає самостійно на адресу регіонального центру. 
   Особа, яка успішно пройшла реєстрацію, отримає від регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень і реєстраційне повідомлення учасника ЗНО. Ці документи будуть надіслані випускникам шкіл, студентам професійно-технічних закладів і коледжів до закладу освіти, у якому вони навчаються. Іншим категоріям осіб – на адресу, вказану під час реєстрації.
   Для кожного зареєстрованого учасника на сайті Українського центру буде створено інформаційну сторінку, доступ до якої можливий за номером і пін-кодом сертифіката. На інформаційній сторінці буде розміщено інформація про обрані предмети для проходження тестування, а згодом також адреси пунктів проведення ЗНО та результати проходження тестування.
   Рекомендації щодо реєстрації, у тому числі перелік документів, необхідних для реєстрації, розміщено в рубриці «Процедура реєстрації» на веб-сайті УЦОЯО.
   Унесення змін до реєстраційних даних – з 3 лютого до 24 березня 2020 року (після отримання сертифіката).
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark