Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 44 гостя.

Карта сайту

XІХ відкрита конференція-конкурс «Каразінський колоквіум»

Теги: Загальні

 ХІХ міська відкрита конференція-конкурс для учнів ліцеїв і гімназій «Каразінський колоквіум» проведена з 17 лютого до 30 березня 2020 року у заочній формі. Для участі у конференції було подано 282 заявки від учнів  49 закладів освіти Харкова і Харківської області, міст Маріуполь та Одеса.

   Конференція-конкурс проводилась за секціями: «Історія України», «Всесвітня історія», «Німецька мова», «Англійська мова», «Французька мова», «Математика», «Фізика», «Українська та російська мови», «Література», «Соціологія», «Біологія та хімія», «Географія». До складу журі входили вчені і викладачі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, діячі науки і техніки, учителі ліцеїв і гімназій міста Харків.
   За підсумками конференції 144 учасники будуть нагороджені сертифікатами. Їхні тези надруковані в окремому збірнику матеріалів «Каразінського колоквіуму».
   З результатами ХІХ міської відкритої конференції-конкурсу для учнів ліцеїв і гімназій «Каразінський колоквіум» можна ознайомитися на сайті Харківського університетського ліцею.  
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark