Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 14 гостей.

Карта сайту

Відкриття нового дитячого садочка в Індустріальному району

Теги: Загальні

 25 вересня 2020 року відбулося відкриття закладу дошкільної освіти № 333 (пров. Івана Каркача, 28). 

   З відкриттям дитячого садочка дітей і батьків привітали перший заступник Харківського міського голови Ігор Олександрович Терехов та директор Департаменту освіти Ольга Іванівна Деменко.
   У трьох нових групах створено умови для 85 малюків. За рахунок коштів міського бюджету виконано повну реконструкцію будівлі із заміною комунікацій та системи опалення, придбано нові меблі та техніку: холодильники, пральні машини, плити тощо. У дворі встановлено ігрові павільйони та майданчики. 
   Ігор Олександрович Терехов зазначив, що міська влада й надалі повертатиме будівлі закладів дошкільної освіти в комунальну власність і відроджуватиме їх. Для цього за ініціативою Харківського міського голови Геннадія Кернеса була створена та успішно працює профільна міська програма. 
   «За останні роки було відкрито багато дитячих садків і нових груп. Це дуже важливо, тому що сьогодні, на щастя, у нас народжується багато діток і ми хочемо, щоб вони росли в комфортних умовах та отримували якісну дошкільну освіту. Я спілкувався з дітьми, батьками, і вони зазначають, що тут дійсно дуже чудово. Головне, щоб ми не зменшували темп і наступного року відкрили нові, такі ж сучасні дитячі садки», - підкреслив перший віце-мер.
   З нагоди відкриття дитячому садочку подарували сертифікати на придбання музичної та комп'ютерної техніки, а для дітей запросили казкових героїв і провели інтерактивні ігри.
   Разом із вихованцями Ігор Олександрович та Ольга Іванівна висадили ялинку на території закладу як символ зростання та розвитку.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark