Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 19 гостей.

Карта сайту

Харківська загальноосвітня школа № 53 відсвяткувала 35-річний ювілей

Теги: Загальні

 З нагоди 35-річного ювілею Харківської загальноосвітньої школи № 53 8 жовтня пройшов святковий концерт у Будинку культури Основ'янського району.

   Перший заступник Харківського міського голови Ігор Олександрович Терехов привітав колектив школи, батьків і дітей з ювілеєм: «Думаю, що 35 років − це той вік, коли хочеться діяти, творити майбутнє рідного міста. Кожна школа пишається своїми учнями та випускниками. За останні три роки ваш заклад закінчили 11 золотих медалістів і двоє срібних. Це свідчить про те, що в школі № 53 навчаються талановиті діти та працюють чудові вчителі. Ми пишаємося вашими успіхами. Вітаємо вас зі святом. Бажаємо школі процвітання та успіхів, дітям − стати самодостатніми людьми, а батькам − щоб діти їх радували. Низький уклін викладачам. Величезне спасибі за вашу титанічну працю. З ювілеєм!» 
   Кращим педагогам перший віце-мер вручив Подяки міського голови, а учням молодших класів подарував інтерактивну панель.
   Директор Департаменту освіти Ольга Іванівна Деменко привітала колектив школи та наголосила на тому, що школа № 53 найбільша в місті, у ній навчається 1,5 тис. дітей, але славиться вона не тільки цим. У закладі працює згуртований творчий колектив, діти мають високі досягнення на різних олімпіадах, турнірах, спортивних змаганнях. «Ця школа була побудована разом з мікрорайоном у 1985-му році. У ній завжди панує дружня атмосфера, творчий директор є членом міської ради керівників навчальних закладів і вже 13 років очолює школу. Щиро вітаю колектив з ювілеєм! У нього є серйозні перспективи для розвитку, а у нас − плани на 2021 рік з благоустрою території та ремонту школи», − зазначила Ольга Іванівна.
   Зі свого боку директор школи Яна Вікторівна Білаш розповіла, що вчителі закладу постійно беруть участь у конкурсі «Учитель року» та перемагають. Серед них − учителі початкових класів, музики, фізики, біології, фізкультури. Вона також повідомила, що 11 нинішніх педагогів раніше навчалися в цій школі. «Наша гордість − наші креативні, розумні, творчі та спортивні учні. Вони дуже різнобічні та сучасні. Багато випускників пройшли школу лідера та стали успішними людьми. Ми хочемо розвиватися в усіх напрямках і ставимо перед собою високі цілі. Захотіли − і створили в нашій школі оркестр, ще в нас найбільший шкільний хор. У нас працюють чудові вчителі, які запалюють своєю творчістю та креативом дітей. Разом ми здатні реалізувати будь-які плани», − зазначила Яна Вікторівна.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark