Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 24 гостя.

Карта сайту

У дитячому садку № 142 Холодногірського району відкрито новий басейн

Теги: Загальні

 23 жовтня в дитячому садку № 142 після реконструкції відкрили сучасний басейн, обладнаний фільтрами та вентиляційною системою, що дозволить економно витрачати воду та вільно дихати в приміщенні.

   З відкриттям басейну вихованців дитячого садка, їхніх батьків та вихователів привітав перший заступник міського голови Ігор Олександрович Терехов: «Ми прийшли в місто дружною командою Харківського міського голови Геннадія Кернеса. І дійсно, дуже багато зроблено та багато нам ще належить разом зробити, тому що, коли знаходишся на відкритті такого класного басейну, − це завжди радісно. Але це ще більший стимул для того, щоб будувати басейни та дитячі садки, відкривати нові школи та дитячі майданчики. І це все в нас попереду в нашому успішному Харкові».
   Завідувач дошкільного навчального закладу № 142 Наталя Володимирівна Здоровцова повідомила, що для дитячого садка з міського бюджету виділялося багато коштів, басейн − це лише частина того, що було зроблено останнім часом: для наймолодших діточок повністю реконструйована ясельна група, на території встановлено два нові ігрові майданчики, діти мають можливість займатися фізкультурою, міні-футболом на міні-ігровому спортивному майданчику, в установі постійно оновлюється матеріально-технічна база, проводяться ремонтні роботи, щоб діти проводили тут час з комфортом.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark