Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 46 гостей.

Карта сайту

Вітання з новорічними святами від директора Департаменту освіти Ольги Іванівни Деменко

Теги: Загальні

 Любі діти, шановні батьки, дорогі педагоги! 

 

   Щиро вітаю вас зі святами, які казковою атмосферою, передчуттям дива, родинним затишком, найкращими сподіваннями на здійснення всіх найзаповітніших бажань зігрівають серця, згуртовують нас, дивовижно поєднують дитинство, сьогодення та мрії про щасливе майбутнє, − з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!
   Насичений подіями 2020 рік для освітян став роком викликів та перемог, наполегливої праці та реалізації планів, розвитку та складних випробувань, які ми разом успішно подолали. Він згуртував нас, збагатив професійним досвідом та відкрив нові перспективи.
   Під час новорічних свят прийнято загадувати бажання та вірити, що вони обов’язково здійсняться. Бажаю, щоб 2021 рік став для кожного з вас роком добрих змін, радісних зустрічей, щасливих подій, творчих задумів та професійних досягнень. Хай здійсняться найамбітніші плани та найзаповітніші мрії! Подаруймо нашим близьким і рідним у ці дні найдорожче та найцінніше – тепло наших сердець, увагу та турботу. Хай світло новорічних вогнів зігріває душі, таїнство Різдва Христового наповнює серця вірою у кращий завтрашній день, а доля наділяє вас і ваші родини міцним здоров’ям, злагодою, добробутом, взаєморозумінням і любов’ю. 


   Із найкращими побажаннями
   директор Департаменту освіти                                         О. І. Деменко
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark