Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 21 гость.

Карта сайту

Урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти

Теги: Загальні

 28 та 29 вересня в нашому місті проведено урочисті заходи з нагоди професійного свята − Дня працівників освіти.

   Концерти пройшли в усіх районах міста: педагоги Індустріального та Московського районів − у Харківському академічному українському драматичному театрі імені Тараса Шевченка, Київського та Шевченківського − у Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Немишлянського – на базі Харківського палацу дитячої та юнацької творчості. У Харківській міській раді в урочистих заходах, присвячених прийдешньому Дню працівників освіти, взяли участь працівники освіти Слобідського, Основ'янського, Новобаварського та Холодногірського районів.
   Виконувач обов’язків міського голови Ігор Терехов привітав освітян Харкова, побажав міцного здоров’я та вдячних учнів, подякував за нелегку й відповідальну працю на освітянській ниві та гідну відповідь на виклик пандемії, вручив педагогам нагороди Міністерства освіти та Харківської міської ради.
   29 вересня кіноконцертний зал «Україна» об’єднав 1700 освітян з усіх районів Харкова під час міського заходу. Ігор Терехов розділив свято з працівниками сфери освіти: «Усі професії − від учителя, і лише одна професія вчителя − від Бога! Ми довіряємо вам найдорожче, що в нас є − наших дітей, а ви з них виховуєте справжніх людей, справжніх харків'ян. Це важка праця, бо кожна дитина − особистість, і вам потрібно іноді натиснути, іноді поступитися, іноді проявити характер. Але головне, що ви даєте той багаж знань, який буде їм необхідний і в професії, і в житті. Я вдячний вам за це!» − зазначив Ігор Олександрович і подякував педагогам за вибір професії, за особливий підхід до дітей, за роботу під час пандемії, а також за те, що майже 90 % педпрацівників Харкова вакцинувалися. Це дає можливість проводити уроки в школах в очному режимі.
   Кращим педагогам міста Ігор Терехов вручив відомчі нагороди Міністерства освіти і науки України, Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради та Подяки міського голови.
   Працівники сфери освіти отримали творчі дарунки у вигляді виступів народних артистів України та творчих колективів, квітів та оплесків на свою честь.
   
         

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark