Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 18 гостей.

Карта сайту

Засідання круглого столу «Участь батьків в організації інклюзивного навчання» з педагогічними працівниками, які працюють в інклюзивних групах закладів дошкільної освіти

Теги: Загальні

 5 жовтня 2021 року на базі комунального закладу «Харківський центр професійного розвитку педагогічних працівників Харківської міської ради» проведено онлайн-засідання круглого столу за темою «Участь батьків в організації інклюзивного навчання».

   У заході взяли участь фахівці управлінь освіти, керівники, вихователі, практичні психологи та логопеди закладів дошкільної освіти, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами, батьки вихованців дитячих садків. Учасники вебінару ознайомилися з досвідом роботи закладів дошкільної освіти №№ 74 та 255 щодо участі батьків в організації інклюзивного навчання, обговорили форми та методи співпраці з батьками.
   Спікери вебінару – Торба А., логопед вищої категорії, психолог, національний тренер з раннього втручання, та Арсентьєва Н., мама вихованця ЗДО № 74, підбили підсумки роботи щодо супроводу вихованців із послуги раннього втручання до закладів дошкільної освіти.
  

     

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark