Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 38 гостей.

Карта сайту

Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим директора Департаменту освіти Ольги Іванівни Деменко

Теги: Загальні

 Шановна освітянська родино! Дорогі діти, шановні батьки!


   Настають новорічні свята: час доброї казки та очікування дива, час радощів, яскравих сюрпризів та подарунків. Ці світлі й радісні дні об’єднують у собі дитинство, наше сьогодення та мрії про майбутнє. Неймовірна магія цього періоду в можливості дарувати успішний вінець усім справам року минулого та щасливий початок звершенням у році новому.
   Перегортаючи останню сторінку 2021, можемо з упевненістю сказати, що для системи освіти Харкова він був щедрим на добрі новини, яскраві події та вагомі здобутки. Школярі міста вкотре поповнили скарбничку досягнень перемогами в змаганнях міжнародного та всеукраїнського рівня. Високий професіоналізм та самовідданість багатьох педагогів високо оцінені керівництвом міста, особисто Харківським міським головою Ігорем Тереховим та на державному рівні. Все це додає впевненості в завтрашньому дні. Хай 2022 рік буде світлим, мирним і щасливим, багатим на добро, цікаві плани, нові досягнення та фахові перемоги. Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! 
   Дорогі діти та батьки! Щиро хочу, щоб рік прийдешній разом із ялинковим ароматом та святковим настроєм приніс у вашу оселю добробут і родинний затишок. Щедрот земних вам, злагоди, щастя, любові та поваги рідних!
   Шановні колеги! Бажаю всім нам миру, щасливої долі, міцного здоров’я, добра й благополуччя. Нехай ваша праця буде корисною та потрібною людям, а перемоги – вагомими та переконливими. Бажаю, щоб кожен день Нового року наповнювався цікавими справами, теплом і спокоєм світилися вікна ваших домівок!
    Щасливого нового року! Хай казкова атмосфера зимових свят надовго збережеться в ваших серцях!

   З повагою та найкращими побажаннями –
   директор Департаменту освіти                                                        О.І. Деменко
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark