Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 24 гостя.

Карта сайту

Освіта доступна кожному

Теги: Загальні

 Війна — надзвичайно складний час для усіх, а діти потерпають від неї найбільше. У нашому місті деякі заклади освіти перетворилися на осередки, які гостинно прийняли харків'ян, евакуйованих із небезпечних районів, що перебували під постійними обстрілами.

   Освітній процес не зупиняється. Навіть під час війни діють спеціальні навчальні ініціативи, які дозволяють продовжувати його за державними стандартами та освітніми програмами. Значна частина учнів навчається дистанційно. З дітьми на станціях метрополітену працюють педагоги та волонтери. Не залишаються поза увагою і школярі, які перебувають в закладах з евакуйованими мешканцями нашого міста.
   Для дітей шкільного віку в цих установах освітяни проводять уроки з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, екпериментально-дослідницького, проблемного, комунікативного методів навчання. Педагоги зацікавлюють учнів розв’язанням нестандартних задач, виконанням цікавих дослідів, тестових завдань у формі гри Kahoot!, використанням чат-ботів та онлайн-сервісів. Діти забезпечені довідниками, матеріалами для роботи на уроках та для виконання домашніх завдань.
 

 

  

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark