Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 60 гостей.

Карта сайту

БараБука. Лабораторія дитячого читання

Теги: Загальні

 Запрошуємо долучитися до Всеукраїнського проєкту «БараБука. Лабораторія дитячого читання». Це проєкт для всіх, хто цікавиться сучасною українською дитячою та підлітковою літературою: заплутано-захопливими історіями Володимира Арєнєва, натхненними оповідками Ольги Купріян, романами Анастасії Нікуліної про булінг і перше кохання чи іншими крутими книжками. А ще це проєкт для тих, хто лише хоче з ними познайомитися :)

   БараБука порадить цікавезні дитячі та підліткові тексти, підкаже, на який літфест завітати і в якому літконкурсі взяти участь, розповість про топових українських письменників та ілюстраторів і першою повідомить про лауреатів найважливіших літературних премій!
   БараБука пропонує пізнавати літературу по-новому, допоможе знайти цікаву українську літературу, закохатися в неї та її творців.
   Цьому посприяє контент БараБуки: відгуки й огляди на популярні романи та збірки, найголовніші книжкові новини, а в розділі «Події» — анонси цікавих літературних івентів!
   А ще БараБука спільно з партнерами запустила медіапроєкт #ЖивіПисьменники, який познайомить із сучасними українськими літераторами, та організувала конкурс відгуків «Читай-Пиши», щоб рецензії вийшли за межі нотаток у смартфоні.
   БараБука працює онлайн. Посилання на сайт . Тут купа корисних ресурсів: понад 120 інтерв’ю та 450 рецензій (розділ «Про книги», де видання поділені за віком і позначені тематичними тегами, щоб було легко зорієнтуватися). Усе написане простою мовою і доступне безоплатно.
   Відстежувати інформацію про проєкт можна і за цими посиланнями:
   БараБуки мають ще й ютуб-канали: «БараБілка» і «Творча читальня».
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark