Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 45 гостей.

Карта сайту

У добру путь, дорогі випускники!

Теги: Загальні

 Шкільні роки пролетіли, немов ключ перелітних птахів. Позаду дитинство, нескінченна кількість уроків і довгий шлях до знань, на якому були злети та падіння, перемоги та розчарування, але попереду - захоплива дорога багатьох можливостей, творчих ідей, здійснення мрій, омріяних спеціальностей та професій.

   18 червня в усіх закладах освіти Харкова пройшли випускні. Як і свято останнього дзвоника, довгоочікуване торжество всіх школярів замінено на онлайн-випускні. Цьогоріч це свято для випускників, освітян та батьків усіх районів набуло нового змісту, оскільки замість мелодій традиційного вальсу в цей день можна було почути і нотки дитячого суму, і звуки повномасштабної війни, і радісні спомини, і мрії про щасливе майбутнє, і слова подяки, і побажання безмірного мирного неба, і щиру надію та віру в завтрашній день.
   У якому куточку світу не перебували б зараз випускники, освітяни та батьки, хоча б дистанційно в цей день вони мали змогу зануритися в атмосферу приємних спогадів про приємні миттєвості та кумедні витівки на уроках, подякувати за здобуті знання, підтримку та дружбу, відчути гордість за пройдений разом шлях, обмінятися фотоколажами та відеороликами, пройти віртуальні квести та челенджі, заповнити інтерактивні дошки досягнень та згадок, написати собі листи в майбутнє або створити «капсули часу», надіслати одне одному побажання добра та щастя, миру та любові.
   Позаду калейдоскоп незабутніх вражень... Тепер починається доросле життя, яке висуває великі вимоги та разом із тим дає дивовижні можливості.
   Хай попереду наших випускників чекає світле, мирне, яскраве, перспективне, успішне майбутнє! У добру путь, дорогі випускники!
 

 

Прикріплений файлРозмір
Випускний_2022.pdf8.53 Мб
Перейти вгору Share/Save/Bookmark