Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 59 гостей.

Карта сайту

Відзначення Дня Конституції у закладах освіти Харкова

Теги: Загальні

 День Конституції України. Історичний та визначальний день для нашої країни, у який ми з особливою гордістю ставимося до атрибутів державності, що роблять нас єдиною нацією та самобутнім народом. Свято, яке повертає нас обличчям до основ нашої держави, нагадує кожному про засадничі принципи, на яких вона побудована. День, який ми приділяємо Основному Закону України, який є дороговказом на шляху розвитку нашої країни і нашого суспільства, яким закріплено наші демократичні цінності та ідеали рівності. 

   На жаль, на долю нашого народу випадає чимало випробувань та надто часто українці змушені доводити, що ці цінності ми готові захищати будь-якою ціною. Просто ми – народ, «якого Правди сила ніким звойована ще не була», тому спільною вірою, спільною працею, спільними зусиллями та наснагою обов’язково здолаємо всі перешкоди на нашому нелегкому шляху до становлення нашої незалежної європейської держави.
   З нагоди Дня Конституції України в закладах освіти проведені  тематичні онлайн-заходи: фотоквести та челенджі, конкурси малюнків та правових колажів, квести та інтелектуальні ігри тощо.
  У своїх фото- та відеороботах харківські діти ілюстрували атрибути державності та бажали нашій країні миру, стабільності, процвітання та злагоди. 
   Хай віра у власні сили та національна свідомість об’єднують нас на шляху до Перемоги! Хай полум'я гордості за нашу державу яскраво сяє в серцях усіх українців, висвітлюючи нам шлях у світле, мирне, добре, щасливе європейське майбутнє!
 

 

Прикріплений файлРозмір
фотоальбом ДК.pdf3.91 Мб
Перейти вгору Share/Save/Bookmark