Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 15 гостей.

Карта сайту

Дистанційні майстер-класи з театрального мистецтва

Теги: Загальні

 Театр — це така кафедра, з якої можна багато сказати світу добра та в цих гучних словах і яскравих образах донести те, що відчуває наша душа. 

   Театральне мистецтво, незважаючи на життєві обставини та відстань, здатне достукатися до людських сердець. У цьому своєю працею переконує Діана Романівна Сокол, керівник дитячого фольклорно-театрального колективу «Квітка-Сонця» Центру дитячої та юнацької творчості № 4, яка дистанційно проводить майстер-класи за темою «Театральне мистецтво для дітей Харкова і не тільки» для тих школярів, які через воєнні дії перебувають за межами нашого міста.
   Разом із Діаною Романівною з юними артистами та артистками працюють актриса, професійний читець Наталія Альошина; режисер, директор школи «Gold stars» Євгенія Федосова; актриса, засновник «Кіношколи для дітей» Тетяна Кирчик; провідна актриса Харківського театру для дітей та юнацтва Наталія Перепелиця. Професіонали своєї справи проводять заняття з акторської майстерності, розвивають гнучкість, пластичність мовного апарату, учать зчитувати емоційні стани, розвивають творчий потенціал дітей, створюють атмосферу театральної дії.
   Бажаємо нашим творчим педагогам та дітям незгасної іскри таланту та майстерності, великих заслуг та постійного вдосконалення акторської майстерності. Юні харківські артисти, не впускайте у своє життя тугу та смуток, купайтеся в променях слави та гучних оплесків, сяйте яскравими зірочками на сцені та в житті!

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark