Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 61 гость.

Карта сайту

Інформаційні матеріали МОН щодо організації виховного процесу в закладах освіти у 2022/2023 навчальному році

Теги: Загальні

 Міністерство освіти і науки України надало для практичного використання інформаційні матеріали щодо організації виховного процесу в закладах освіти у 2022/2023 навчальному році (лист МОН від 10.08.2022 № 1/9105-22), які було підготовлено з метою об’єднання зусиль педагогічної та громадської спільнот на засадах взаєморозуміння та співробітництва щодо захисту прав і свобод, формування у дітей ціннісних життєвих навичок та моделей поведінки.

   У матеріалах зазначено, що на сучасному етапі в Україні перед освітянами стоїть важливе завдання - об’єднання зусиль педагогічної та громадської спільнот на засадах взаєморозуміння, співробітництва щодо захисту прав та свобод, оволодіння дітьми універсальними цінностями та моделями поведінки, які складають основу світової культури. У листі надано перелік матеріалів, підготовлених МОН у 2022 році, які радиться використовувати під час організації виховної роботи з учасниками освітнього процесу матеріали. 
   У документі також наголошується, що одним із головних завдань закладу освіти є повсякденна психологічна допомога та емоційна підтримка учасників освітнього процесу. У документі запропоновані для практичного застосування методичні матеріали, які напрацьовані освітянами спільно із партнерами, для роботи із учасниками освітнього процесу, які потребують психологічної допомоги.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark