Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 53 гостя.

Карта сайту

Вітаємо учасників та призерів чемпіонату Європи з шашок-100

Теги: Загальні

 Немає нічого простішого, ніж вивчити, як ходять шашки; і немає нічого складнішого, ніж навчитися грати в шашки правильно.

  Вихованці Палацу дитячої та юнацької творчості «ІСТОК» вміють грати в шашки правильно та підтвердили це своїми перемогами в чемпіонаті Європи з шашок-100, що проводився з 1 по 9 серпня в турецькому місті Невшехір.
  У трьох турнірах з класичним (classic), швидким (rapid) та блискавичним (blitz) контролями гри взяли участь 120 гравців з 12 країн Європи.
   У цей непростий для України час, коли йде війна, наші школярі віддано готувались і виборювали перемогу на престижних європейських змаганнях.
   До складу збірної нашої країни увійшли 14 учасників, 5 із них - вихованці Палацу дитячої та юнацької творчості «ІСТОК»: Пічка Анастасія, Литвин Єгор, Квасневська Владислава, Куценко Василиса, Мусієнко Катерина. 
   Команда українців повернулася із 6 нагородами чемпіонату. У rapid-турнірі (категорія G13) дві медалі вибороли кандидатки в майстри спорту з Харкова - Катерина Мусієнко («срібло») та Василиса Куценко («бронза»). 
   Наших спортсменок до змагань підготував заслужений тренер України Шапунов Олег Якович.
   Сердечні вітання нашим чемпіонкам, тренерові та батькам. Пишаємося вами! Хай попереду чекають ще тисячі таких нагород, успішних змагань та красивих перемог. Бажаємо дивитися вперед з упевненістю та оптимізмом, з кожним днем знаходити новий стимул, новий шлях до успіху та нову мрію.
       

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark